Simon Snoek

Ing. S.A. (Simon) Snoek houdt van zijn vak, is enthousiast en behoudt in alle situaties het overzicht en de rust. Hij begon in 2002 als constructeur bij Pieters Bouwtechniek en is doorgegroeid tot vestigingsdirecteur in Amsterdam. Samen met Paul Rijpstra stuurt hij ook Pieters Bouwkunde (voorheen Pieters Projectbureau) aan.

Ambitie, kennis en kunde zijn belangrijke waarden binnen Pieters Bouwtechniek, aldus Simon. Hij is zeer goed in staat de eisen en wensen van de opdrachtgever, maar ook die van de architect en andere adviseurs te verenigen, en vervolgens te verwerken in gedegen constructieve adviezen . Zijn kennis gaat – zoals bij alle Pietersmensen – veel verder dan zijn eigen discipline. Opdrachtgevers vinden het prettig als je over je eigen vakgebied heen kunt kijken. Meer bieden dan alleen constructies.

In zijn rol als vestigingsdirecteur vindt hij een goede werksfeer van groot belang. Het is voor hem een uitdaging om samen met zijn medewerkers nieuwe ontwikkelingsgebieden te zoeken. Altijd verder groeien in je vak, dat is essentieel.

Net als veel collega’s is Simon een allrounder. Wel heeft hij een voorkeur voor staalconstructies omdat de mogelijkheden van het materiaal legio zijn. Het is licht, je kunt er gedurfde vormen mee maken, je kunt er ‘slank’ en bovendien duurzaam mee construeren.

Zijn uitgangspunt is ‘van werk, werk maken’: kwalitatief hoogstaand advies en een goede service zijn het visitekaartje van het bedrijf. Als je dát levert, komen opdrachtgevers en architecten bij je terug.

ssnoek@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het directie overzicht