ing. J.M. de Boer

ing. Jeroen de Boer is een enthousiaste bouwkundige met een kritische blik, hij is altijd opzoek naar optimalisaties en behoudt in alle situaties de rust en het overzicht. Sinds 2017 is Jeroen werkzaam bij Pieters Bouwkunde waar hij vanaf 2021 de rol van vestigingsleider op zich neemt, dit doet hij samen met Koen Lubbers.

In zijn rol als vestigingsleider vindt Jeroen een goede werksfeer van groot belang. Het is voor hem een uitdaging om samen met zijn team nieuwe ontwikkelingsgebieden te onderzoeken en processen te optimaliseren. Altijd verder groeien in je vak, dat is essentieel.

De vestigingsleider verdiept zich ook graag in de technische kant van projecten. In zijn projectteams wordt actief meegedacht met opdrachtgevers, architecten en adviseurs over mogelijke verbeteringen binnen een project, bijvoorbeeld door het aanbrengen van eenduidigheid binnen de projectdetaillering. Pieters trekt bij deze afstemming graag een coördinerende rol naar zich toe.

In de samenwerking met anderen vindt Jeroen het belangrijk dat iedereen open en eerlijk met elkaar communiceert. Onderling vertrouwen vormt de basis van een goede werkrelatie, niet alleen binnen Pieters maar ook met alle partijen met wie we samenwerken.


Terug naar het directie overzicht