Pieters aan de slag voor NL Doet

18 maart 2024

Pieters Bouwtechniek bestaat 50 jaar, en dat vieren we! In het kader van het jubileum organiseert Pieters verschillende activiteiten, waaronder een dag werken voor NL Doet. Dit vond afgelopen week plaats.

NL Doet is een jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag in Nederland. Doel is het stimuleren van vrijwilligerswerk. De dag wordt landelijk georganiseerd, met op veel plaatsen lokaal activiteiten.

De Pieters vestigingen hebben verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Met meer dan 40 collega's hebben een dag lekker buiten gewerkt. Sommigen hebben geverfd, anderen zijn met de hogedrukspuit aan de gang gegaan, en weer anderen hebben geveegd, gesnoeid, geharkt, geschoffeld en gewied.

Zo hebben de medewerkers van Pieters Amsterdam en Pieters Bouwkunde met elkaar het clubhuis van HC Diemen opnieuw in de verf gezet. HC Diemen is een jonge club met momenteel zo’n 300 actieve leden, van jong tot oud.

Vestiging Delft is buiten aan het werk gegaan op Zorgboerderij Buitengewoon in Pijnacker. Deze boerderij biedt een veilige en prachtige opgeruimde plek voor bezoekers met dementie.

Pieters Utrecht heeft bij Zorgcentrum Rosendael de terrassen en tuinen schoongemaakt en opgeknapt. Dit zorgcentrum is gespecialiseerd in complexe behandeling, reactivering, verpleging en verzorging.

Pieters Haarlem heeft zich ingezet bij de IJwegschool in Hoofddorp. Een heerlijke loungeplek gemaakt voor de kinderen, een insectenhotel en het nodige onkruid gewied. Daarnaast is er onderhoud op en rondom het schoolplein uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de kinderen weer vrijuit en veilig kunnen spelen

De medewerkers van vestiging Zwolle hebben op de Hondenspeelweide bij Wijkboerderij de Eemhoeve de moestuin voorjaars-klaar gemaakt, gesnoeid en onderhoud gepleegd.

Zo draagt Pieters een steentje bij aan een betere samenleving. En, zoals op de foto’s is te zien, hebben de collega’s veel plezier met elkaar gehad.

Pieters Bouwkunde en Pieters Bouwtechniek Amsterdam
Pieters Bouwtechniek Zwolle
Pieters Bouwtechniek Haarlem
Pieters Bouwtechniek Delft
Pieters Bouwtechniek Utrecht


Terug naar het nieuwsoverzicht