Bastion Amersfoort in beeld

15 april 2022

Kort voor de feestdagen van 2021 is Bastion Hotels Nederland gestart met de bouw van haar 34e hotel in Nederland te Amersfoort. De laatste nieuwbouw was de locatie Nijmegen in 2021.

Naar verwachting worden de eerste gasten eind 2022 welkom geheten, in dit slanke hotel aan de Windturbine 10 op het bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef te Amersfoort, een goed bereikbare locatie aan de A1/A28.

Het hotel krijgt zeven etages met in totaal 138 tweepersoonskamers. Het programma bestaat naast hotelkamers onder meer uit een retaurant, receptie, lounge en fitnessruimte.

Pieters Bouwkunde en Pieters Bouwtechniek verzorgen samen de bouwkundige en constructieve engineering vanaf DO-fase t/m UO fase.

De foto’s hiernaast geven een impressie van de stand van de bouw.

Bastion Hotels
Bastion Hotels focust zich sinds 1986 op de basisbehoeftes van haar gasten: een goed bed, warme douche en een lekkere maaltijd. Zo kan de keten haar kwaliteit waarborgen en prijzen scherp houden. Deze no-nonsense aanpak wordt niet alleen gewaardeerd door zakelijke gasten; ook vriendengroepen, stedentrippers, concertgangers en andere Leisure gasten kiezen steeds vaker voor Bastion Hotels.

De keten bestaat uit 34 hotels met meer dan 3.300 kamers. De laatste nieuwbouw was de locatie Arnhem in 2020.

 Terug naar het nieuwsoverzicht